Gevoel in plaats van gedachten

Mindset in het dagelijks leven

Op zoek naar meer evenwichtigheid en een betere mentale balans? Mindset in het dagelijks leven beschrijft een praktische en eenvoudige methode om ontspannen, kalm en met volle aandacht door het leven te gaan.

We hebben allemaal last van 'zoemende' en zich herhalende, oordelende gedachtes. Mindset gaat ervanuit dat we kunnen kiezen. Geven we de zoemende muggen in ons hoofd alle aandacht of verleggen we onze focus naar daar waar onze aandacht op dat moment zou moeten zijn.

In het boek Mindset in het dagelijks leven word je via een weg van prachtige metaforen en concrete down-to-earth voorbeelden meegenomen in een praktisch toepasbare handleiding om elke dag bewust deze keuze te maken.

In 2007 schreven Jackie Reardon en Hans Dekkers het boek Mindset - een mentale gids voor sporters. Het bleek dat behalve tennissers ook andere sporters veel profijt hadden van de methode. Dit gold ook voor een breed scala aan mensen binnen het bedrijfsleven. Zij gaven aan dat het boek hun leven verrijkt had. Dat inspireerde om Mindset breder toepasbaar te maken, namelijk in het dagelijks leven.

Auteur en oprichter Mindset
Lees verder >

Bestellen

Titel Mindset in het dagelijks leven
Auteurs Jackie Reardon & Hans Dekkers
Soort Met illustraties
Taal Nederlands
Pagina's 184
Prijs € 18,95,- (excl. verzendkosten)
ISBN 978 90 814928 6 7

 

Bestel hier het boek bij youbedo.com (10%  goed doel)

Bestel hier het boek bij bol.com