Tennisreis

Geannuleerd ivm Coronavirus helaas - Spanje, Malaga: 15 - 20 maart 2020

Tennissen aan de Andalusische kust in maart op Spaanse buitenbanen! Is er een betere manier om van de voorjaarszon te genieten? Naast een intensief trainingsprogramma kun je genieten van Malaga en de vele restaurants, de musea en historische bezienswaardigheden. Natuurlijk kun je lekker naar zee of maak een wandeling in een van de nabijgelegen natuurparken. Voor wie op de woensdag er helemaal uit wil, Granada en het indrukwekkende Alhambra zijn een fantastische dagtocht.

TRAININGSPROGRAMMA

De trainingsweek start op zondagmiddag met een welkomstbijeenkomst en toelichting op het programma, gevolgd door de eerste training. De laatste training is op vrijdagochtend of vrijdagmiddag, afhankelijk van jouw keuze van programma.

Je kunt kiezen uit twee programma's, 13 uur training of 23 uur training. Voor het volledige programma-overzicht, klik hier.

Wat doen we als het regent?

Het tennispark heeft een prachtige sportzaal die wij mogen gebruiken. Bij regen zullen we eerst proberen te schuiven met de tennisuren voordat we naar binnen gaan. Lukt dat niet voor alle uren, dan trainen we in de sportzaal waar we fysieke training geven die gericht is op tennis gecombineerd met mentale oefeningen. 

TENNISCLUB en BANEN

Tennisclub Malaga beschikt over 7 gravelbanen en ligt op ruim 2 km afstand van de kust. De tennisclub is onderdeel van een sportcomplex met o.a. zwembad, padelbanen en een fitnessruimte. We lunchen in het restaurant van de club.
Het adres van Tennisclub Malaga is: Avenue San Antón No 22, 29018, Malaga, Spanje.

SAMEN REIZEN OF ACCOMODATIE HUREN?

Mindset Tennis biedt deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met andere tennisreisgenoten om gezamenlijk vervoer en accomodatie te regelen. Het scheelt niet alleen in de prijs, maar ook is het een leuke manier om andere tennisliefhebbers en -reizigers te leren kennen. Denk ook aan de mogelijkheden om met je team een fantastische tennisreis te organiseren en de kosten te drukken door met elkaar een appartement te boeken, vervoer te delen en uiteraard vroeg te boeken. Overdag samen trainen en 's avonds met z'n allen koken of erop uit in de omgeving. Gezellig toch?

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat je wensen zijn mbt het delen van een auto, samen reizen of samen een appartement delen. Als je hiervoor kiest dan zullen wij je wensen en gegevens in een dropboxbestand zetten en delen met andere deelnemers die ook op zoek zijn naar een medereiziger. Jullie nemen onderling contact op met elkaar. Met uitzondering van deze service, speelt Mindset Tennis geen enkele rol in het regelen van vervoer of accommodatie. 

INCLUSIEF

 • 13 of 23 uur training
  • Bij 13 uur training, 10 uur training op de baan, 3 uur training naast de baan
  • Bij 23 uur training, 20 uur training op de baan, 3 uur training naast de baan
 • 4 x lunch, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
 • welkomstdiner op zondagavond
 • welkomst- en slotdrankje
 • baanhuur en ballen
 • 1 coach per 6-8 deelnemers

EXCLUSIEF

 • extra trainingssessies als je het 13 uurprogramma kiest
 • reis- en annuleringsverzekering
 • ontbijt; lunch op zondag en woensdag; avondmaaltijden m.u.v. welkomstdiner 
 • vervoer en accommodatie

Wat je moet weten

Belangrijke gegevens - Reis geannuleerd ivm coronavirus

Data 15 - 20 maart 2020
Training 13 of 23 uur in totaal verspreid over 5 trainingsdagen
Spelniveau 8 t/m 3
Coaches Bart Kooijman en Merel Beelen
Prijs 13 uur € 575
23 uur € 825
Trainingsprogramma Klik hier
Unieke opzet Waarom dit concept?

Klik hier om online in te schrijven

Impressie tennisvakantie

Stel je vraag

* Verplicht