1 x per maand op zaterdag

Mindset Winterclinics Meerssen (Limburg)

Nu ook in Meerssen: de Mindset winterclinics! Gedurende het winterseizoen biedt Mindset hier een prachtig tennisprogramma aan om je tennis naar een hoger plan te tillen. Onder leiding van Evelyne Dullens train je 1x per maand gedurende 2 uur. In totaal krijg je 3 trainingen aangeboden in Tennishal TEN in Meerssen.

INTENSIEVE WINTERTRAINING

De trainingen zijn intensief en leerzaam waarbij alle facetten van het tennisspel aan bod komen met de Mindsetmethode als leidraad. Je traint met zeer gemotiveerde spelers.

INHOUD

Per training werken we met een specifiek thema. Denk hierbij aan thema's zoals: tactisch dubbelspel - hoe kan ik 'zien' waar ik moet staan ipv constant 'te denken waar moet ik staan?' Of wat is het keuzemoment van aanvallend of verdedigend spel? Wat betreft de techniek: hoe gebruik je je hele lichaam om meer vaart aan de bal te geven vanuit ontspanning? Hoe speel je topspin?

We trainen vanuit 'gevoel' in plaats vanuit 'gedachten'. Dit gaat uiteindelijk het verschil maken in je tennisspel.

Je leert hoe je je ademhaling het beste kunt gebruiken tijdens het spelen en wat de voordelen zijn van oogcontrole. Alle trainingen hebben de Mindsetmethode als basis en steunen op de pijlers aardige ogen en goede fouten.

MENTALE WARMING UP

Elke clinic beginnen we met een mentale warming up op de tennisbaan. We laten fysiek en mentaal zien wat we van de deelnemers verwachten en welk nut de oefening heeft aan de hand van videofragmenten uit het proftennis. De specifiek toegepaste fysieke warming up maakt deelnemers bewust van wat ze gaan oefenen en waarom. De principes van de Mindsetmethode staan in elke training centraal zodat deelnemers vanuit actiedenken aan hun training beginnen.

COACH EN OPZET TRAINING

Je traint 2 uur met 8 gemotiveerde spelers tegelijkertijd op 2 banen o.l.v. Evelyne Dullens. Op deze unieke manier van trainen heb je de mogelijkheid om tegen (meer) verschillende tegenstanders te spelen.

VOOR WIE?

De clinics richten zich op volwassen tennissers van elk niveau met affiniteit met de Mindsetmethode. De meeste deelnemers hebben meegedaan aan een Mindset-introductiedag of een tennisreis. Alle deelnemers hebben het boek Mindset gelezen.

Meerssen, Tennishal TEN

Zaterdag winterclinics

Winterclinics jan - maart 2018 in Meerssen

Opzet
  • De winterclinics bestaan uit 3 trainingen
  • Je speelt 1x per maand
  • 4 weken vóór aanvang ontvang je via email de defintieve indeling
Data & tijdstip 20 januari, 24 februari, 17 maart 2018, 17.00 - 19.00
Duur 2 uur 
Locatie TEN in Meerssen
Deelnemers Maximaal 8 spelers op 2 banen
Coaches Evelyne Dullens
Prijs € 132,50 p.p. voor 3 clinics
Voorwaarden Belangrijk lees eerst hier de voorwaarden

Aanmelding Winterclinic Meerssen

Aanhef*
Ervaring met Mindset

* Verplicht