Mindset Tennis

TENNISWEEKEND
28 - 30 juli 2023
Assen - Drenthe

Tennissen op geweldige gravelbanen in het prachtige dorp Norg in Noord Drenthe. Een volledig georganiseerd weekend met 7 uur intensieve training, heerlijke maaltijden en verblijven in een sfeervolle accommodatie in een uitnodigende omgeving. Het tennispark en onze accommodatie liggen midden in prachtige natuurgebieden die zeer afwisselend zijn en waar je kunt genieten van mooie wandelingen of fietstochten. Binnen een straal van 25 km vind je Assen, hoofdstad van provincie Drenthe, met binnenhavens, een prachtig stadsbos en een gezellig goed te belopen winkelcentrum.

TRAININGSPROGRAMMA

Het weekend start op vrijdagavond 28 juli 2023 om 19.30 uur met een welkomstbijeenkomst, toelichting over het komende programma en mentale voorbereiding op het weekend onder het genot van een drankje. En we sluiten het weekend af met een zondagmiddag lunch. Het programma bestaat uit 7 uur training waarvan 6 uur tennistraining op de baan en 1 uur mentale voorbereiding op die tennistrainingen.

Voor het volledige programma-overzicht van de trainingsuren: 
klik hier.

VERBLIJF en MAALTIJDEN
We verblijven ‘Bij de boefjes’ te Zuidvelde. Een splinternieuw stijlvol en luxueus ingericht groepsverblijf. Bij binnenkomst voel je de gastvrijheid, creativiteit en warmte van de eigenaars. We beschikken over tweepersoonskamers. Elke kamer is ruim van opzet, ingericht met een kunstthema en beschikt over 2 eenpersoonsbedden. De meeste kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en een drietal kamers van 2 aparte badkamers. Buiten zijn meerdere terrassen en is er uitzicht over de prachtige velden. We zullen van heerlijke gezonde maaltijden genieten op zaterdag en zondag geserveerd bij ‘Bij de boefjes’, enkel op zaterdag lunchen we op de tennisclub.
TENNISCLUB en BANEN
De tennisclub van Norg beschikt over een prachtig park met 5 gravelbanen die bekend staan als de beste gravelbanen van het Noorden. Met een vernieuwd clubgebouw met kleedkamers en douches worden we met open armen ontvangen. De tennisclub ligt ruim 5 minuten rijden van onze verblijfplaats.
Wat doen we als het regent?
Zijn de banen onbespeelbaar vanwege regen dan zullen we eerst proberen te schuiven met de tennisuren. Lukt dat niet voor alle uren, dan trainen we in en rondom ons groepsverblijf waar meer dan voldoende ruimte is voor fysieke training die gericht is op tennis gecombineerd met mentale oefeningen.
INCLUSIEF
 • 7 uur training waarvan 6 uur training op de baan, 1 uur naast de baan
 • Welkomst- en slotdrankje
 • Baanhuur en ballen
 • 2 overnachtingen ‘ Bij de boefjes’ in een tweepersoonskamer
 • 2x ontbijt incl. drank (koffie, thee, melk, jus d’orange)
 • 2x lunch incl. drank (koffie, thee, melk, jus d’orange)
 • 1x diner incl. water en jus d’orange
 • 1 coach per 6-8 deelnemers
EXCLUSIEF
 • Overige dranken en versnaperingen (ter plekke af te nemen en af te rekenen)
 • Reis-annuleringsverzekering
 • Vervoer naar Drenthe
Assen_Court

Belangrijke gegevens

KLIK HIER OM OP DE RESERVELIJST TE KOMEN
Data 28 – 30 juli 2023
Training 7  uur
Spelniveau 8 t/m 3
Coaches Evelyne Dullens en assistent
Prijs € 425,00 p.p. tweepersoonskamer
Online training Concentratie cursus Discover
Trainingsprogramma Klik hier
Voorwaarden Mindset tennis houdt rekening met eventuele Corona maatregelen. Belangrijk: lees eerst hier de voorwaarden.
HANDIGE LINKS

IMPRESSIE TENNISWEEKEND

MENU