Mindset Tennis

VERBETERDE FOCUS, MINDER SPANNING, MEER PLEZIER

Code of conduct

Bij Mindset gaan we ervan uit dat je meedoet aan een tennistraining of tennisreis om het beste uit jezelf te halen vanuit een vriendelijke houding naar jezelf en je omgeving. Van onze deelnemers en coaches verwachten we dat ieder zich in overeenstemming met die grondhouding gedraagt om de reis zo plezierig en effectief mogelijk te maken voor iedereen. Onze coaches verwachten van deelnemers een open houding voor hun feedback en oefenvormen en de bereidheid om met nieuwsgierigheid hun training in te gaan. Een voorbeeld: een van onze coaches vraagt je je ademhaling te verlagen tussen de punten door. We verwachten dat je dat – hoe ongemakkelijk of onnodig dat ook voelt – uitprobeert en het ervaart wat deze handeling met je doet. In de mentale cooling down is er ruimte om de training en de effecten ervan voor jouw tennis te evalueren. Ook de deelnemers kunnen van de coaches deze open houding voor feedback verwachten.

Op tijd zijn

Mindset biedt kwalitatief hoogstaande, professionele producten aan. Om dit te realiseren is het noodzakelijk dat alle deelnemers altijd op tijd zijn zowel voor de presentaties, de warming-ups, cooling-downs alsmede de training op de baan. Niet op tijd zijn kan betekenen dat de deelnemer, voor de desbettrefende training, niet wordt toegelaten.

Alcohol

Het is aan de deelnemer te beslissen wat de mate van alcoholgebruik is. Wij raden je aan met mate te drinken. Echter, als een deelnemer alcohol wil nuttigen in de middagpauze, wordt hij/zij niet toegelaten in de middagtraining. Ruim 25 jaar ervaring met tennistrainingen heeft geleerd dat intensief trainen en alcohol niet samengaan. Het heeft consequenties voor de (veiligheid van de) deelnemer, de groepsdynamiek en de professionaliteit van ons product.

MENU