Mindset Tennis

INTENSIEVE TRAININGEN OP ZATERDAGAVOND

Mindset Winterclinics Amsterdam 2024-2025
nog 8 plaatsen vrij

Van oktober tot en met maart bieden wij een prachtige serie clinics aan om je tennis naar een hoger plan te tillen. Je traint 1 keer per maand op zaterdagavond gedurende 2 uur. In totaal train je 6 keer. De winterclinics vinden plaats op de hardcourtbanen van het Frans Otten Stadion te Amsterdam.

INTENSIEVE WINTERTRAINING

De trainingen zijn intensief en leerzaam. Alle facetten van het tennisspel komen aan bod vanuit Mindset, steunend op de pijlers Aardige Ogen en Goede Fouten. Je traint met zeer gemotiveerde spelers. In onze clinics trainen we vanuit ‘gevoel’ in plaats vanuit ‘gedachten’. Dit maakt uiteindelijk het verschil in je tennisspel.

INHOUD

Per training werken we met een specifiek thema. Denk hierbij aan thema’s zoals: tactisch dubbelspel – hoe kan ik ‘zien’ waar ik moet staan ipv constant ‘te denken waar moet ik staan?’ Of wat is het keuzemoment van aanvallend of verdedigend spel? Wat betreft de techniek: hoe gebruik je je hele lichaam om meer vaart aan de bal te geven vanuit ontspanning? Hoe speel je topspin? We trainen hoe je je ademhaling het beste kunt gebruiken tijdens het spelen en wat de voordelen zijn van oogcontrole.

MENTALE WARMING UP

Elke clinic heeft een mentale voorbereiding. We laten zien wat we fysiek en mentaal van de deelnemers verwachten en waarom het nut heeft. Hiervoor ontvangen deelnemers vooraf via mail een film uit de Discover cursus. De specifiek toegepaste fysieke warming up maakt deelnemers bewust van wat ze gaan oefenen en waarom. De principes van Mindset staan in elke training centraal zodat deelnemers vanuit actiedenken aan de tennistraining beginnen. 

COACHES EN OPZET TRAINING samen met de KNLTB

Je traint 2 uur met 16 gemotiveerde spelers tegelijkertijd op 4 banen o.l.v. Evelyne Dullens en KNLTB top coaches. Op deze unieke manier van trainen heb je de mogelijkheid om tegen (meer) verschillende tegenstanders te spelen onder zeer professionele begeleiding. Je krijgt ook individuele feedback van de coaches. De KNLTB coaches worden opgeleid door Jackie Reardon en Evelyne Dullens dmv de Discover cursus. Zo zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Mindset en garanderen wij kwaliteit.

VOOR WIE?

De clinics richten zich op volwassen tennissers van elk niveau met affiniteit met de Mindsetmethode. De meeste deelnemers hebben al meegedaan aan een Mindsetttraining of een tennisreis. Alle deelnemers hebben het boek Mindset gelezen.

INSCHRIJVEN VOOR WINTERCLINICS
2024-2025
Nog 8 plaatsen vrij

KLIK HIER OM OP DE RESERVELIJST TE KOMEN
Opzet
  • De winterclinics bestaan uit 6 trainingen
  • Je speelt 1x per maand op zaterdagavond
  • Uiterlijk 4 weken vóór aanvang ontvang je via email bevestiging van jouw tijden en groepsindeling
Data 5 oktober
2 november
7 december
4 januari
1 februari
8 maart 
Tijden Je traint 3 x van 17.00 – 19.00 en 3 x van 19.00 – 21.00
Duur 2 uur
Locatie Frans Otten Stadion, Amsterdam
Deelnemers Maximaal 16 spelers op 4 banen.
Coaches Evelyne Dullens en KNLTB trainers
3 coaches voor 16 spelers
Prijs € 360 p.p. voor 6 clinics
Online training Concentratie cursus Discover
Voorwaarden Belangrijk lees eerst hier de voorwaarden.

MINDSET TENNIS WINTERCLINICS

MENU