Mindset Tennis

TENNISREIS

Frankrijk - Chamonix
8 - 13 september 2024

Tennissen aan de voet van de majestueuze Mont Blanc – hoe geweldig klinkt dat wel niet? Naast een actief en intensief tennisprogramma kun je ook nog eens genieten van adembenemende wandelingen in de bergen. Neem een spectaculaire rit met de gondel naar de hoogste toppen en bewonder de schitterende panorama’s.

En dat is nog niet alles! Chamonix Centre biedt een zeer gevarieerde keuze aan (sport-)winkels en een keur aan charmante en betaalbare restaurants.

TRAININGSPROGRAMMA

De trainingsweek start op zondag 8 september 2024 met een welkomstbijeenkomst en toelichting op het programma onder het genot van een drankje. Het programma bestaat uit 12 uur training, verspreid over 5 dagdelen: zondagmiddag en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in de ochtend. Voor het volledige programma-overzicht van de trainingsuren, klik hier 

TENNISCLUB en BANEN

De tennisclub van Chamonix is één van de mooist gelegen verenigingen van Europa. Je tennist hier te midden van besneeuwde bergtoppen op uitstekend onderhouden gravelbanen. Bij regen hebben wij gebruik van twee binnenbanen ter plekke. De trainingen gaan gewoon door. Chamonix heeft, naast de tennisbanen, een prachtig sportcomplex met een Olympisch zwembad.

SAMEN REIZEN OF ACCOMODATIE HUREN?

Mindset Tennis biedt deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met andere tennisreisgenoten om gezamenlijk vervoer en accomodatie te regelen. Het scheelt niet alleen in de prijs, maar ook is het een leuke manier om andere tennisliefhebbers en -reizigers te leren kennen. Denk ook aan de mogelijkheden om met je team een fantastische tennisreis te organiseren en de kosten te drukken door met elkaar een appartement te boeken, vervoer te delen en uiteraard vroeg te boeken. Overdag samen trainen en ‘s avonds met z’n allen koken of erop uit in de omgeving. Gezellig toch? Zie verder het inschrijfformulier.

INCLUSIEF
  • 12 uur training
  • 10 uur training op de baan, 2 uur training naast de baan
  • welkomst- en slotdrankje
  • baanhuur en ballen
  • 1 coach per 6-8 deelnemer
EXCLUSIEF
  • baanhuur als je ‘s middags wilt vrijspelen
  • reis- en annuleringsverzekering
  • alle maaltijden
  • vervoer en accommodatie
MENU