Mindset Tennis

MINDSET: EEN DUURZAME INVESTERING IN JEZELF

mindsettennis-toelichting

Een Mindset tennisreis is een unieke ervaring, zo ervaren deelnemers onze tennisreizen al ruim 25 jaar. Op schitterende tennisbanen, ver weg van de dagelijkse afleiding, krijg je de kans om met focus te werken aan je tennis en meer. Ga je met commitment met ons de baan op, dan kan een tennisreis van Mindset een duurzame investering in jezelf zijn. Uiteraard voor je tennisspel, maar ook daarbuiten. Met zelfvertrouwen op de baan staan, jezelf aansturen met een vriendelijke blik voor meer focus, ontspanning en plezier op en naast de tennisbaan – dat is ons doel. En het werkt. Onze reizen en trainingen, zo horen wij van deelnemers, geven niet alleen een ‘boost’ aan hun tennis, ook dragen ze bij aan persoonlijke ontwikkeling. En dat met zon op je gezicht, racket in je hand en gravel (soms hardcourt) onder je schoenen.

In het verleden verzorgde Mindset de tennisreis vanaf Schiphol tot aan plaats van bestemming en vice versa. De huidige opzet geeft deelnemers de keuzevrijheid die eerder wel eens miste. De een wil graag een vijfsterrenhotel, de ander een b&b of een week eerder of later gaan om langer van de omgeving te genieten. De een kookt liefst zelf in een appartement, de ander neemt graag niet-tennissende familieleden of huisdieren mee. Nu hebben deelnemers de flexibiliteit om zelf de randvoorwaarden te scheppen voor hun tennisreis.

Net als op de tennisbaan geloven wij dat je moet uitgaan van je kracht en die verder te ontwikkelen. Onze kracht is het geven van tennistrainingen van het hoogste niveau zodat deelnemers het beste uit zichzelf halen op en eventueel naast de baan. Die trainingen vormen onze kern waarop we met passie en plezier, toewijding en kennis van zaken onze volledige aandacht richten.

Onze coaches zijn allen opgeleid door Evelyne Dullens. Zij adviseert de assistent coaches voor de inhoud van de Mindset tennistrainingen en tennisreizen, gebruikmakend van haar ervaring in de topsport. Door zich continu te ontwikkelen garandeert Mindset Tennis de hoogste kwaliteit. Met deze rijke bagage draagt Mindset Tennis zorg voor trainingen van topniveau, met focus, hoge intensiteit en plezier.

GALERIJ FOTO’S
MENU