Mindset Tennis

TENNISREIS

Spanje - Malaga  
23-28 maart 2025

Tennissen aan de Andalusische kust eind maart op Spaanse gravelbanen! Is er een betere manier om van de voorjaarszon te genieten? Naast een intensief trainingsprogramma kun je genieten van Malaga en de vele restaurants, de musea en historische bezienswaardigheden. Natuurlijk kun je lekker naar zee of maak een wandeling in een van de nabijgelegen natuurparken. Voor wie op de woensdag er helemaal uit wil, Granada en het indrukwekkende Alhambra zijn een fantastische dagtocht.

TRAININGSPROGRAMMA

De trainingsweek start op zondagmiddag 23 maart met een welkomstbijeenkomst en toelichting op het programma, gevolgd door de eerste training. De laatste training is op vrijdagochtend.

Voor het volledige programma-overzicht, klik hier

Wat doen we als het regent?

Het tennispark heeft een prachtige sportzaal die wij mogen gebruiken. Bij regen zullen we eerst proberen te schuiven met de tennisuren voordat we naar binnen gaan. Lukt dat niet voor alle uren, dan trainen we in de sportzaal waar we fysieke training geven die gericht is op tennis gecombineerd met mentale oefeningen. 

TENNISCLUB en BANEN

Tennisclub Malaga beschikt over 7 gravelbanen en ligt op ruim 2 km afstand van de kust. De tennisclub is onderdeel van een sportcomplex met o.a. zwembad, padelbanen en fitnessruimte. Tevens is er een restaurant op het sportcomplex.

Het adres van Tennisclub Malaga is: Avenue San Antón No 22, 29018, Malaga, Spanje.

SAMEN REIZEN OF ACCOMODATIE HUREN?

Mindset Tennis biedt deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met andere tennisreisgenoten om gezamenlijk vervoer en accomodatie te regelen. Het scheelt niet alleen in de prijs, maar ook is het een leuke manier om andere tennisliefhebbers en -reizigers te leren kennen. Denk ook aan de mogelijkheden om met je team als voorbereiding op de voorjaarscompetitie een fantastische tennisreis te organiseren en de kosten te drukken door met elkaar een appartement te boeken, vervoer te delen en uiteraard vroeg te boeken. Overdag samen trainen en ‘s avonds met z’n allen koken of erop uit in de omgeving. Gezellig toch?

Via het inschrijfformulier kun je aangeven wat je wensen zijn mbt het delen van een auto, samen reizen of samen een appartement delen. Als je hiervoor kiest dan zullen wij je wensen en gegevens in een dropboxbestand zetten en delen met andere deelnemers die ook op zoek zijn naar een medereiziger. Jullie nemen onderling contact op met elkaar. Met uitzondering van deze service, speelt Mindset Tennis geen enkele rol in het regelen van vervoer of accommodatie. 

INCLUSIEF
  • 12 uur training
  • 10 uur training op de baan, 2 uur training naast de baan
  • welkomst- en slotdrankje
  • baanhuur en ballen
  • 1 coach per 6-8 deelnemers
EXCLUSIEF
  • baanhuur als je ‘s middags wilt vrijspelen
  • reis- en annuleringsverzekering
  • alle maaltijden
  • vervoer en accommodatie

Wat je moet weten

VOL

Belangrijke gegevens - 100% garantie geld terug tot twee weken vóór vertrek i.v.m. Covid.

Klik hier om je voor de reservelijst aan te melden.
Data23-28 maart 2025 
Training12 uur
Spelniveau8 t/m 3
CoachEvelyne Dullens
Prijs€ 575
Online trainingConcentratie cursus Discover
TrainingsprogrammaKlik hier
Unieke opzetWaarom dit concept?

HANDIGE LINKS

IMPRESSIE TENNISVAKANTIE

MENU